SNAGA VODE

Low Deuterium Oxy Crystal® je magnetno struktuirani vodeni koncentrat sa smanjenim sadržajem deuterijuma, obogaćen stabilizovanim kiseonikom. Glavne osobine ovog proizvoda nam je sažeo dr. Jožef Kohan (dr. Kohán József), koji je pored svoje redovne lekarske prakse skoro celu deceniju uspešan član i naše mreže.

deuterium1.jpgKiseonik i voda su neophodni za normalno funkcionisanje našeg organizma. Znatan broj stanovnika na Zemljinoj kugli ne pije dovoljnu količinu vode odgovarajućeg kvaliteta, a živi u zagađenoj sredini, smogu, i bez dovoljno kiseonika. Zato može biti koristan dodatni unos kiseonika, što se danas sve češće primenjuje ne samo u medicini, već i u proizvodnji hrane. Na primer, sve češće se pojavljuju mineralne vode i pića obogaćena kiseonikom. Rastvori u kojima se nalazi takozvani tečni stabilizovani kiseonik su još bogatiji kiseonikom. Stabilizovani kiseonik je organizmu dostupan u molekularnom hemijskom obliku, a dospeva u krvotok u toku procesa varenja. U izradi Low Deuterium Oxy Crystal®-a korišćen je stabilizovani kiseonik, čime je povećan sadržaj kiseonika u ovom proizvodu, i tako on može doprineti zadovoljavanju potreba organizma za kiseonikom.

Druga važna osobina ovog proizvoda jeste magnetna struktuiranost. Kada utvrđujemo kvalitet vode, pored njenih hemijskih osobina najvažniji faktor određivanja kvaliteta jeste poredak njenih molekula. Low Deuterium Oxy Crystal®, zahvaljujući svojoj magnetnoj struktuiranosti pozitivno utiče na ljudski organizam. Oblik i organizacija molekula struktuirane vode razlikuje se od obične vode, njeni molekuli naime oblikuju manje grupe. Zahvaljujući svojoj namagnetisanosti, ove grupe su dobro struktuirane i kreću se po čitavom organizmu na uređeni način. Gustina struktuirane vode je veća od gustine drugih voda, a to povećava stabilnost molekula, što pomaže ćelijama u održanju dobre funkcije. Važno je napomenuti da se pri magnetnom tretmanu vode ove pozitivne osobine mogu preneti i na druge tečnosti, čak i ako njena prisutnost u ovoj drugoj iznosi svega 3%! Koristeći ovu pogodnost, uzimanje Low Deuterium Oxy Crystal®-a se preporučuje u rastvorenom obliku, putem dodavanja vodi ili drugim tečnostima.

Preparat je po svojoj osobini blago alkalan, što može da pomogne organizmu u njegovoj kontinuiranoj borbi protiv slobodnih radikala. Jedinstvena osobina ovog proizvoda je i to, što je proizveden korišćenjem vode sa niskim sadržajem deuterijuma.

Voda sa niskim sadržajem deuterijuma može da uspori proces deobe ćelija – što je ustvari usporavanje „starenja” organizma – a u isto vreme može smanjiti i verovatnoću nastupanja deoba sa greškom.

Uz već pomenute blagotvorne osobine dugotrajno korišćenje vode sa niskim sadržajem deuterijuma i obogaćene stabilizovanim kiseonikom može doprineti detoksikaciji organizma, kao i punjenju tela energijom.

Sastojci Low Deuterium Oxy Crystal®-a:

Prečiščena voda sa niskim sadržajem deuterijuma obogaćena stabilizovanim kiseonikom.

Primena: Ukapati 10 kapi u čašu vode i popiti tri puta dnevno.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s