KISEONIK

Low Deuterium Oxy Crystal®  je magnetno struktuirani vodeni koncentrat sa smanjenim sadržajem deuterijuma, obogaćen stabilizovanim kiseonikom, koji zahvaljujći svojoj dobro strukturisanoj fizičkoj konstrukciji, može obezbediti više energije i dodatnog kiseonika organizmu, a usled izmena strukture vode u telu može doprineti i harmonizaciji prirodnih hemijskih i fizičkih procesa u organizmu.

Snaga vode
Low Deuterium Oxy Crystal®
50 ml
U promotivnom periodu do 31.01.2011 130% BP i KP

Kiseonik i voda predstavljaju osnovu našeg života. Njihova životno važna uloga je nepobitna, a njihova uticaj na naš organizam je mnogostruk, i samim tim je od velike važnosti da ih unosimo u potrebnim količinama i odgovarajućeg kvaliteta. Usled visokog stepena zagađenosti okoline, danas nam je na raspolaganju sve manje čiste vode za piće, a nivo kiseonika u vazduhu nastavlja da opada.
Zbog neadekvatne primene i visoskog nivoa zagađenja vode širom Planete, u današnje vreme voda polako postaje jedna od najvrednijih blaga. Ljudski organizam bez vode može opstati najduže dva do tri dana. Naime, velika većina naših ćelija i telesnih tečnosti se sastoji od vode, i već i gubitak naših telesnih rezervi vode od 10-15% već može dovesti do fatalnog ishoda.
Približno pola stanovnika naše planete živi u urbanim gradskim sredinama, gde su izloženi uticaju smoga i kiseonikom siromašnog vazduha, ali potrebe naših organizama za kiseonikom se ne menjaju. Naprotiv, trošimo više kiseonikom siromašnog vazduha, kako bi našem telu osigurali potrebne količine kiseonika. Moramo znati da se potreba za kiseonikom tokom fizičkog napora još više povećava. Kiseonik, kao i voda, je od nezamenljivog značaja za nas. Kiseonik je za organizam kao gorivo, ali pomaže i u obnavljanju ćelija, te doprinosi održavanju zdravog i jakog imunog sistema.
Low Deuterium Oxy Crystal®  je magnetno struktuirani vodeni koncentrat sa smanjenim sadržajem deuterijuma, obogaćen stabilizovanim kiseonikom, koji zahvaljujći svojoj dobro strukturisanoj fizičkoj konstrukciji, može obezbediti više energije i dodatnog kiseonika organizmu, a usled izmena strukture vode u telu može doprineti i harmonizaciji prirodnih hemijskih i fizičkih procesa u organizmu.
Magnetno struktuirana voda može biti od pomoći u odbrani od štetnih uzročnika i jačanju imunog sistema. Sa magnetnim tretmanom vode, ove pozitivne osobine se mogu preneti i na druge tečnosti, i time možemo postići pravilne vibracije u telu, što može doprineti održavanju zdravlja.
Stabilizovani kiseonik poboljšava snabdevanje ćelija sa kiseonikom, podstiče metabolizam, povećava energiju tela, potpomaže apsorbciju i iskoristivost vitamina, minerala i lekovitih bilja, i doprinosi povećanju sportkih sposobnosti.
Voda sa niskim sadržajem deuterijuma može da uspori proces deobe ćelija – što je ustvari usporavanje „starenja” organizma – a u isto vreme može smanjiti i verovatnoću nastupanja deoba sa greškom. Redovno korišćenje vode sa niskim sadržajem deuterijuma i obogaćene stabilizovanim kiseonikom može doprineti detoksikaciji organizma.
CaliVita® Low Deuterium Oxy Crystal® je magnetno struktuirani vodeni koncentrat sa smanjenim sadržajem deuterijuma, obogaćen stabilizovanim kiseonikom, koji zbog svojih karakteristika može blagotvorno uticati na snabdevanje krvi i ćelija kiseonikom, i može poboljšati naše sposobnosti, osigurati dobro raspoloženje, kao i da poveća sposobnost koncentracije.
Sastojci Low Deuterium Oxy Crystal®-a:
Prečišćena voda sa niskim sadržajem deuterijuma obogaćena stabilizovanim kiseonikom.
Primena:
Ukapati 10 kapi u čašu vode i popiti tri puta dnevno.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s