MIKROSKOPSKI PREGLED ZIVE KAPI KRVI

Darkfild mikroskopija – putokaz za dobro zdravlje

Kada ste poslednji put kontrolisali svoje zdravlje?

Da li se osećate dobro?

Da li ste u poslednje vreme osetili neke zdravstvene tegobe?

I kada nemamo nikakvih zdravstvenih tegoba, organizam šalje signale poput semafora, da se u njemu dešavaju promene. Mogli bi da kažemo da su signali upozorenja, koji poput semafora, šalju zeleni signal, kada vidimo da smo dobro, žuti signal, signal upozorenja, da j nešto počelo da se dešava u organizmu, što treba zaustaviti i sprečiti pojavu bolesti i crveni, kada se nešto već dešava, i treba da preduzimamo korake, kako bi sprečili pojavu bolesti.

Naravno, kada se bolest već razvila, treba da nađemo način, kako da se je što pre zaustavimo i krenemo putem izlečenja.

Darkfild mikroskopska procena zdravlja upravo ukazuje na signale upozorenja, da se nešto dešava u organizmu, čak i kada se još nikakvi znaci oboljenja nisu pojavili.

Navešću samo nekoliko primera:

Često se primećuje slepljivanje eritrocita u vidu lanaca (rulo formi), praćeno pojavom fibrinskih niti, ili čak i bez njih.

To je rizik od začepljenja krvnih sudova, odnosno stvaranja krvnih ugrušaka, trombova. Takođe, ukoliko su krvni sudovi krti, ako se već pojavila ateroskleroza, pojava eritrocita slepljenih u vidu lanaca, zajedno sa ubrzanim stvaranjem fibrinskih niti, postoji rizik od pucanja krvnih sudova. Bez obzira da li se radi o začepljenju ili pucanju krvnih sudova, rezultati su slični: srčana angina, naprasna smrt, infarkt srca ili moždani udar.

Kada vidimo ovakve promene, skrenemo pažnju o postojanju rizika, ali, ono što je najbitnije, dajemo savet, kako da poboljšamo cirkulaciju i preveniramo pojavu ovih, kod nas čestih oboljenja srca i krvnih sudova.

Naime, ljudi nemaju naviku da piju dovoljne količine vode. Jedan i po litar vode dnevno je minimum. Leti, kada se više znojimo, potrebe organizma su još veće. Pored toga znojenjem se gubi i veći broj mineralnih materija, tako da se javlja njihov nedostatak u organizmu. To de dešava i prilikom bavljenja teškim fizičkim radom ili sportom. Gubitak mineralnih materija dovodi do „zakišeljavanja“ organizma, što takođe utiče na brže slepljivanje eritrocita, i usporenu cirkulaciju.

Na slikama je prikazana živa kap krvi pre i posle korišćenja suplemenata i odgovarajućih saveta.

Omega 3 kapsule i jedan od suplemenata sa Coenzimom Q10 se nezaobilazni, kada vidimo ovakve slike. Oni zajedno sa Gingo XC izrazito poboljšavaju cirkulaciju i regulišu krvni pritisak. Takođe su odlična prevencija naprasne smrti, infarkta/šloga.

darkf1.jpgdarkf2.jpgNedovoljan unos tečnosti je čest uzrok slepljivanja eritrocita u vidu rulo formi. Gazirana pića, kafa, duvanski dim takođe utiču na slepljivanje eritrocita
Unos min. 1,5 l vode, Vital po krvnim grupama i antioksidansi (C300 plus, Xantho plus – jedan od najjačih antioksidanasa  i drugi) deluju!

Povišen nivo holesterola takođe utiče na brže formiranje fibrinskih niti, koje takođe ubrzava slepljivanje eritrocita. zapaljenski procesi u organizmu, koji često ni ne posvećujemo dovoljnu pažnju, (parodontoza, hronična upala zuba, neizvađen koren zuba, reumatizam, sinusitisi i druga hronična oboljenja) takođe podstiču ubrzano stvaranje fibrinskih niti. Sve to otežava cirkulaciju, kao i postojanje ateroskleroze krvnih sudova i predstavlja ozbiljan rizik od začepljenja ili pucanja krvnih sudova i infarkta odnosno šloga.

darkf3.jpgdarkf4.jpg
Povišen nivo holesterola, loše varenje i zatvor takođe utiču na ubrzano stvaranmje fibrinskih niti. Cholestone, Nopalin, Omega 3 caps, Soya lecithin, Didestive Enzymes, Meal Time i drugi, u zavisnosti od opšteg stanja i mgućih uzroka su delotvorni

Kada detektujem ove promene, dajem savete vezane za ishranu u skladu sa krvnom grupom, jer se i na darkfild mikroskopskom pregledu potvrđuje da postoji povezanost ishrane sa krvnom grupom. Moji klijenti takođe dobijaju savete u vezi sa unosom vode i fizičkom aktivnošću vezanom za njihov uzrast, pol i zdravstveno stanje.

Drkfild mikroskop potvrđuje: kvalitetni dodaci ishrani izrazito poboljšavaju zdravstveno stanje

Na kontrolnim pregledima uz pomoć Darkfild mikroskopa, svaki put se potvrđuje da kvalitetni dodaci ishrani izrazito poboljšavaju zdravstveno stanje, preveniraju pojavu bolesti, ubrzavaju ozdravljenje i poboljšavaju opšte stanje zdravlja i kada je bolest već uzela maha.

Noni, kao eliksir života, jača imunitet, deluje protiv bolova, ima protivupalno delovanje, reguliše ritam spavanja i budnog stanja. Poboljšava raspoloženje, što je jako važno za očuvanje dobrog zdravlja, ali i za brži oporavak….

Noni i Culevit, nezaobilazni u prevenciji, ali i kao pomoć, ako se tumor već pojavio.

U zavisnosti od mogućeg uzroka ovakvih pojava, dajemo i druge dodatke ishrani. Kod hroničnih upala, ParaProtex i OxyMax su se pokazali izvanrednom kombinacijom, koji rešavaju problem na duge staze.

Kod hroničnih upala koštano zglobnog i vezivnog tkiva, pored JointProtexa, JointProtexForte, Omega 3 i Soya Lecithin su nezaobilazni……

Jako je bitno da oni budu prirodnog porekla i vrhunskog kvaliteta. A upravo ovakvi se nalaze u ponudi CVI, jer kvalitet ovih proizvoda kontroliše FDA, koja predstavlja najstrožu kontrolu lekova, dodataka ishrani i hrane na svetu. Kvalitet i sastav ovih proizvoda kontroliše se i u najeminentnijim laboratorijama u našoj zemlji.

darkf5.jpgdarkf6.jpg
Zapaljenski procesi u organizmu utiču na ubrzano stvaranje fibrinskih niti. Omega 3 kapsule, ParaProtex, OxyMax….su izuzetna pomoć

Kontrola zdravlja uz pomoć Darkfild mikroskopa – put ka sticanju zdravog načina života

Organizovanje kontrola zdravlja uz pomoć Darkfild mikroskopa je takođe i put ka sticanju navika za zdrav način života, prevenciju bolesti, ali i dobar put u širenju vlastitog biznisa.

Organizovane akcije kontrole zdravlja uz pomoć Darkfild mikroskopa – napredovanje vlastitog preduzetništva za organizatore, naše Članove i klijente.

Napredovanje vlastitog biznisa obezbeđuje stabilna mreža zadovoljnih potrošača i razvoj ključnih članova, koji su se opredelili za gradnju sopstvene mreže, odnosno svoj vlastiti biznis. Naravno, da bi bili uspešni, i sami moraju biti zadovoljni potrošači, jer će se korišćenjem ovih kvalitetnih dodataka ishrani i sami uveriti u njihovu delotvornost. Naime, ne možete nekome pričati kako su ovi suplementi dobri, ako ih sami ne koristite, i nemate lična iskustva.

Darkfild mikroskopska kontrola zdravlja svaki put, na kontrolnom pregledu potvrđuje delotvornost same metode, ali i kvalitet dodataka ishrani, koje nam pruža CaliVita International. Periodično organizovanje ovog načina kontrole zdravlja obezbeđuje na terenu, pored stabilne mreže, i adekvatnu materijalnu satisfakciju za organizatore i učesnike ovih akcija.

Prim mr sci med Jaroslava Hovan-Somborac

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s